Uitzendkrachten

mupol-slider4U krijgt de mensen die u zoekt

Al onze Poolse, Roemeense en Litouwse werknemers gaan graag voor u aan de slag in de productieomgeving of handwerk in de agrarische sector of seriewerk aan de lopende band. U kunt ze bijvoorbeeld inzetten in de (glas)tuinbouw, de metaalbranche of logistiek en magazijn. U vertelt ons welk soort extra handen u nodig heeft en wij selecteren de juiste uitzendkrachten die u zoekt, eventueel met ervaring in een vergelijkbare functie.

 

Flexibele uitzendkrachten

De Poolse, Roemeense en Litouwse uitzendkrachten van Mupol zijn bijzonder flexibel. Dat is ideaal als regelmatig overwerk nodig is, maar ook als zij op contractbasis voor u werken. Bijvoorbeeld voor de duur van een project of afwikkeling van een grote order. U spreekt dan met ons de periode af dat de uitzendkrachten bij u mogen werken.

 

Wettelijke verplichtingen

Om te voldoen aan de Wet op de identificatieplicht en de Wet arbeid vreemdelingen (WAV) wordt het identiteitsbewijs van de buitenlandse uitzendkrachten uitvoerig gecontroleerd. Mupol is hiervoor aangesloten bij Id Checker. Zo bent u er altijd zeker van dat u met goede, betrouwbare uitzendkrachten werkt.

 

Meer informatie over onze Poolse, Roemeense of Litouwse uitzendkrachten

Heeft u behoefte aan hardwerkende arbeidskrachten? Overweegt u Poolse, Roemeense of Litouwse mensen in te zetten als alternatief voor Nederlandse uitzendkrachten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier!