Kwaliteit en zekerheid

Kwaliteit en zekerheid

Met Mupol Personeelsdiensten kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Zowel u als uw opdrachtgevers kunnen er zeker van zijn wij dat alles strikt volgens de wettelijke en fiscale richtlijnen voor u regelen.

 

Lidmaatschap NBBU

Mupol Personeelsdiensten is lid van de brancheorganisatie NBBU. Dit betekent dat wij voor alle uitzendkrachten die bij ons op de loonlijst staan de NBBU-cao hanteren. Hierin zijn de arbeidsvoorwaarden duidelijk vastgelegd. Daarnaast kunt u aanvullende arbeidsvoorwaarden met ons afspreken. Bij certificaten kunt u ons NBBU-certificaat downloaden.

 

Premies en loonbelasting

Mupol verzorgt voor u de betaling van loonbelasting en de afdracht van sociale verzekeringspremies. Uiteraard beschikken wij hiervoor over een WKA-verklaring van de Belastingdienst.

 

Zekerheid van betaling

Bij Mupol werken we met een zogenoemde G-rekening voor afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Deze geblokkeerde rekening geeft uw opdrachtgevers de zekerheid dat u bent gevrijwaard van uw aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.

 

NEN 4400-1

Mupol is NEN 4400-1-gecertificeerd en opgenomen in het register van gecertificeerde ondernemingen.

 

 

Ontvang een offerte op maat!

Nieuwsgierig naar de voordelen van flexibel personeel?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Ook als u specifieke vragen heeft, zijn wij u graag van dienst. U kunt contact opnemen via het contactformulier of via onderstaande gegevens.